Què fem?

Som una empresa de subministrament i col·locació dels sistemes de plaques de guix laminat (pladur).La competitivitat del mercat ens ha fet fer un pas endavant en el nostre compromís amb els nostres clients, la nostra responsabilitat i dedicació.

Llegir més...

La nostra empresa

Equip professional, dedicat a la millora de la qualitat de vida a l′interior dels habitatges, locals o naus Industrials. Els 14 anys d′experiência han servit per aprendre i millorar en totes les oportunitats que ens presenten els sistemes pladur.

Llegir més...

Ens pots trobar a...?


Qui som

Royal Mas

Equip professional, dedicat a la millora de la qualitat de vida a l′interior dels habitatges, locals o naus industrials, els 14 anys d′experiència, han servit per aprendre i millorar en totes les oportunitats que ens presenten els sistemes pladur; seguint d′aprop les innovacions que van apareixent al mercat.
Assessorem, dirigim i donem solucions per a totes les inquietuds que tinguin els nostres clients.

Material que utilitzem

amstrongdanosarockwoolrockfonheralkithpromatp-pladurisover

Projectes

Serveis

Qui som

Som una empresa de subministrament i col·locació dels sistemes de plaques de guix laminat (pladur). Varem iniciar la nostra activitat l′any 1.997, i no va ser fins l′any 2.003 quan arrenca amb el nom comercial de ROYAL MAS.
Ens dediquem als sistemes pladur des de llavors, donant solucions tant a empreses petites i grans, com a particulars.
La competitivitat del mercat ens ha fet fer un pas endavant en el nostre compromís amb els nostres clients, la nostra responsabilitat i dedicació.
No ho dubti, confiï en nosaltres i sortirà guanyant, serveis i tarifes directes al client.

Serveis

  • Prestatges de pladur ( mobles de menjador, llibreries, rebedors, capçals de dormitori, separadors d′ambient, arcs, etc).
  • Envans de pladur ( divisió d′espais interiors).
  • Semienvans.
  • Falsos sostres de pladur continus.
  • Sostres registrables.
  • Portes corredisses / portes de pas.
  • Aïllament tèrmic/acústics.
  • Protecció passiva contra el foc (*RF), amb els corresponents certificats.
  • Pintura.

ContactE

Email i telèfon

Per a qualsevol informació i/o pressupost no dubtis en contactar amb mi, enviant la teva consulta al formulari de consulta o bé trucant al mòbil.


Em pots trobar a :

Contacta